Пакет Diemaxtra

Пакет Diemaxtra

Английската висша лига и „А” група на Българското първенство, Мачовете за Купата на България и мачовете за суперкупата на България. Също така зрителите могат да наблюдават двубоите от Купата на Англия (The FA Cup), Английската супер купа (The FA Community Shield), Купата на лигата (Capital One Cup), Купата на Футболната Асоциация (The FA Cup), Sauerland Boxing Event включително мачовете на Кубрат Пулев and Matchroom Boxing Events, Евробаскет 2015, както и баскетболните мачове от NBA, които се завръщат на малкия екран. Богатата програма на канала DIEMA SPORT е съпроводена с най-професионалните коментатори и най-съвременното студио за анализи на спортни събития.

Diema Sport HD най-гледаните футболни първенства.

diema_sport_showОще повече футбол и повече спорт от когато и да било. Това еDiema Sport HD – единственият в българския ефир платен спортенHD канал. Най-доброто от „А” група на родното първенство, най-оспорваните дербита от Висшата лига и футбола на Острова, както и още много футбол и екшън от най-интригуващите спортни сблъсъци. Всичко това в HD качество за едно вълнуващо спортно изживяване.

За истинските фенове и всички, за които спортът е не просто игра, а начин на живот – Diema Sport HD.

Програма на Diema Sport HD може да намерите ТУК.

Trace Sport Stars интересни лайфстайл новини за спортисти

Светският живот на спортистите и най-горещите и интересни лайфстайл новини от света на спорта – всичко това е запазена марка в ефира на първия по рода си платен HD канал в България, посветен на живота на спортните знаменитости – Trace Sport StarsHD. Последни trace_sports_starsновини, класации, любовни афери, бракове, разводи, хобита и всичко, което феновете искат да знаят за своите любимци.

Животът на големите имена в спорта отблизо – само в ефира на Trace Sport Stars HD.

Diema Sport 2

638-397-diema-sport-2Към най-доброто от „А” група на българското първенство, дербитата от Висшата лига и футбола на Острова и най-качествените мачове от френския футбол, Diema Sport 2, част от пакета Diema Extra, добавя още много популярни и вълнуващите спортни надпревари.

Diema Sport, Diema Sport 2 и Trace Sport Stars съставляват пакета Diema Extra, който може да заявите в офисите на "Добруджа Кабел" срещу месечна такса от 5.99 лв. с включен ДДС.

За повече информация тел. 058/604 844; 058/602 211 и 0886660586